Friday, 26 September 2014

SIMPLYSITI (offer 80%)

Salam Jumaat..
Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas..
Lamam membisukan?
Sebab iols cuti aritu balik kampung jumpa ank dan laki iols
Ngeee..

OKOK
Nak story pasal SimplySiti
Tga hari lepas, i mean tiga hari bertutut-turut..
Dari Selasa sampai la Khamis semlm..
Simplysiti ada wat warehouse kat PKNS..
So, aku tak nak ler lepaskan peluang..
Ni pun aku dpt berita dr kakak opis aku
Menggelupur kau kami berdua ptg Selasa tu..
Dengan dia nak g anak kat pengasuh
At last termkn pujuk rayu aku g sama2 tyme balik kerja tu
Gigih kau kami parking depan MRCB (tak nak byr parking katakan)
Lepastu menapak ke PKNS..

Tyme kami datang tu tak ramai lagi orang..
Tujuan aku dua je..
Nak compact powder dan eye liner..
Tapi sedihnya lahai takde eye liner kaler hitam..
Biru je ada..
Dahlah murah kot..
Cuba kau bayangkan..
Eye liner jadi RM3
Toner jadi RM5
BB Cream jadi RM10
Pencuci muka+ Toner  jadi RM5
Lipstick jadi RM8
Simply Perfect Two Way Cake jadi RM20
Minyak wangi lelaki jadi RM10
Simply Translucent Compact Powder jadi RM15
Jangan t anya aku dari harga berapa ringgit ya
Sebab aku bukan pengguna tegar SimplySiti ni

Aku just beli
PERFUME utk laki aku
Simply Perfect Two Way Cake
Simply Translucent Compact Powder
TOTAL LOST = RM45

Yang lain-lain aku tak survey sgt sbb org mulai ramai..:)

gAMBAR TAKDE..Sekian..:)

0 juta org yg syg saya: