Friday, 26 December 2014

TIADA DLM GROUP WECHAT

Hye semua..
Lama giler kot aku tak update blog ni..
Aku sekrg dah kt opis baru dah..
Kisah pindah aku pun tak hupdate2..
Tak syok la hupdate takde gmbr kan..
Tggu lah mud rajin aku dulu ye..

Ok..al kisah nya sekrg aku nk story pasal keluarga mertua..
Ini bukan kisah hidupku..
Tapi kwn aku..namanya tak leh aku xpose kat sinikan
Kesian dia nanti..dpt malu..erk..

Minggu lepas kawan aku ni berwhatsaap la dgn aku..
Baiklah aku perkenalkan diri beliau sebagai "Anne" (bukan nama sebeanr ya)
Tteiba si Anne ni tanya aku soalan mcm nak kena cepuk..

"Apa perasaan kau, kalau adik beradik suami kau buat satu group utk family chatting..semua adik-beradik ada..biras ko pun ada..tp kau pulak takde dlm group tu..apa ko rasa?"

Aku tak tahu nak cakap ape..
Aku just kata.
KALAU AKU PUN AKU AKAN KECIK HATI
Gittcheww..
Nampak sgt adik beradik laki ko tak senang dgn kehadiran kau
Sedangkan ipar yg satu lagi elok je berwechat2 bagai..

Siap suami dia tanya..

"Sayang takde ke?"

Then kawan aku jawablah :

"Eh takpelah..tetiba nak masuk group..tak diundang bagai..kang org tak senang ngan kehadiran aku"

Diam seribu bahasa si suaminya..~

Dah dalama alam maya pun mcm tu..
Macam mana nak berhadapan ya..
Mesti semua ketawakan dia..
KESIAN DIA..~



0 juta org yg syg saya: