Wednesday, 21 January 2015

FOOD DELIVERY AREA KUCHING

Hyeee..(eh terlebih rajin)

Nak tahu tak..since aku pindah sini aku suka bukak page makan2
Exspecially sape2 yg jual makanan yg boleh hantar ke opis
Aku kan dasar pemalas..nak drive pun malas kan
Lagipun makanan kak kafe TAK SEDAP..BORING..MUAK..!
Ceh ayat tatahan..!!

So, nak dipendekkan cerita, kt opis ni ada la geng2 aku yg nak join
Mereka terus terjebak dan terjebak
Semua jadi kaki malas mcm aku dah
Yelah musim hujan sekarang ni wey
Nak kuar waktu lunch pun malas rasanya..

Untuk first order ritu..aku dgn Kak Dayang order chaikue
Ni makanan org chinese..aku beberapa minggu dah mengidam..
Ceh..mcm org mengandung pulak kan
Padahal..memang NAFSU MACAM NAGA..!!


Haaa..atas ni lah gambar chaikue yang kami order tu
Intinya udang kering, sengkuang dan carrot..dicicah bersama sos yg sedap..!!
10 pcs RM5 sahaja..siap delivery ke opis kau
Ni untuk kami minum ptg Jumaat lepas..eh ke Khamis
Tak hengat..
Yang penting sodappp i told u..!!

Dan pada hari ini, kami telah mengoder nasi hujan panas
Hanya RM5 sahaja sekali delivery
Aku kumpulkan konco2 dulu
Order ramai-ramai..syok sikit dia nak hntrkan..

Ok..tu la rupa nasik hujan panas beliau
Lauknya kari kacang+hati, acar timun dan ayam goreng ala KFC
Actually ada dua choice..
Ko nak ayam KFC ke nak daging masak hitam
Aku tersalah pilih..
Hm, baik pilih daging tadi..huwaaa..
Takpe..next order..

Esok pulakkkkk kami dah siap order dah tau
Kelas tak iols..
Tak lama gemuk lah aku
Tapi kalau malam tak makan..OK kan
Tapi aku makan jugak malam wey..hahaha
Eh membebel pulak..
Menu untuk esok adalah...


Tadaaaaaaa...


Nasi pandan bersama sambal petai..
Yang ni pon boleh pilih..
Kalau kau tak suka petai dia akan baji sambal biasa2 jer
Sambal goreng gituuuu..
Aku pilih yang biasa jer..tak reti den makan petai..
Ok esok dah takyah nak pening2 makan apa kan..
Ok lah..dah nak balik ni..
Esok in sha allah kalau rajin aku update lagi k..hik hok..!!


Iklan..

Kalau nak order chaikuey ni boleh lah whatsapp  ke nombor  
018 664 3465 
Yang ni serius sedap..*recommended angat*

Yang nasik-nasik tadi boleh laa hantar msg ke nombor  
010 546 1990 @014 955 0415
Aku try gak carik kat whatsapp..tp non hado..so msg pun dilayan

Aku tak tahu pun nama mereka ni..main terjah je nak order..

OK BYE!

0 juta org yg syg saya: