Tuesday, 6 January 2015

YEA..DAPAT PINDAH..!!

Hye..

Ceh dah sebulan dok opis baru kan..
Baru nak hupdate pasal perpindahan aku..
Sadis sgt..
Tapi takpe..aku nak jugak tulis untuk buat kenangan..~

Sinopsis nya mcm ni :

1. Hanya terima panggilan telefon dr JPA beritahu pasal pindah..

2. JPA main tarikt ali..kejap kata dah meeting kejap kata lom meeting..
3. Last2 dpt pggilan tya sama ada mtk pos surat pindah ke ambik sendiri..op coz la aku nak ambik sendirik kan..

Tanggal 2/12/2014 aku menapak ke Putrajaya utk mengambil surat pindah tersebut..
Dengan perasaan gembira, bersyukur..alhamdulillah
Akhirmya aku kembali ke pangkuan family..

Tapi dlm gembira tu adalah jugak sedihnya
Sedih nak tgglkan kengkawan kan..

Dahlah sehari sebelum aku berambus dr situ, kakak-kakak kesygnku buat Farewell Lunch..
Last minute punya plan tp terbaik wa cakap lu..

Siapa lagi tidak lain tidak bukan..
The best planner is goes to Kak Bunga Rosmaida..
Dibantu oleh Kak Shima, Kak Zura, Ana, Wani, Kak Amy dan yang lain2..

Siap tipu mak incik lg tau..
Kata urus anak sekolah la..
Rupa-rupanya dok cari hadiah mak encik..
Papepun maceh sgt..I is terharu OKEY..
Taip entry ni sambil senyum2 dan mata berkolam2 *drama swasta sgtkan*

Mals cerita pjg sgt..nanti nanish..

Sila layan mata dgn gmbr kenangan bersama kakak-kakaku nun jauh di sana..


ni waktu celebrate birthday kami semua kat Chilli's

ni waktu Farewell Lunch aku ngan Kak Yong

Ni waktu ana merealisasikan impianku nak makan epal kerambel

Menu yang kami order di Chilli's

Me, Kak Bunga and Kak Yong


Ni menu masa Farewell Lunch tuu..nice



Last day

Hadiah dari Kakak-Kakak Ku


Hadiah dari adik-adikku.. dak patin dan dak jane..maceh korang..!
Sekian..!!


Btw,

Ni la kakak yg ganti aku tu..Kak Pida Ghazi
Ni gambar sebelum aku fly balik Swk..
Mujurla ko ada lagi kat Putrajaya kak oiii..
Buku cek Datuk ada dalam tgn aku
Terkemas sekali kot..gilosss..

Oklah Kak Fida Ghazi..semoga maju jaya di tempat saya ya..

Babai..~

nota kaki :

Maaf gambar besepah..malas nak susun..maklumlah bz..ceh poyo ken..!

3 juta org yg syg saya:

eima said...

ooo0 kak pida pindah masuk seopis ngan bunga la ni ek ... ceh dah la satu JKR pastu pindah semahkamah plak ...
good luck dik KAT TMPT BARU !!

Mami Izaara Imani said...

yuppp..mereka dah seopis skrg..hihihi..kak bunga lah yg promote mahkamah kat kak pida..sbb ct nak kuar dr situ..hihihi..

ok, thanks akk..:)

bunga_rose said...

ct.... tgk gambar2 ni pastu terus rindu.. huwaaaaaa