Friday, 19 June 2015

ZAARA IS TURNING TWO..!!

Hye again..
Dah lama dah story ni tp baru sekarang nak hup date..
Orang pun tak hingin nak baca
Masalahnya skrg ada ke org baca blog aku yg hambar dan sendu ini
Sedih..!!

Ok takpe, takde org baca, aku baca sendiri
Tak pun utk tatapan anak aku nanti
Baru dia tahu apa ibu dia buat masa muda

Tanggal 2 Mei 2015 baru kitaorg celebrate birthday zaara aritu
Ikutkan  dia punya birthday 25 April..
Disebabkan nenek tangguh ke hujung bulan nak datang Kuching
Makanya birthday my princess pun ditangguhkan

Tema kali ini adalah FROZEN..
Anak aku fanatik giler kot dgn kartun ni
So, aku ikutkan aja lah kehendak anak..

Beberapa minggu sebelum birthday dia..
Aku survey lah dalam FB
Siapa yg ada buat kek murah, sedap dan cantik
Nak yg sedap tapi nak yang murah
Hairan..
Biasa yg sedap ni mahal..
Arghh..kesah ke aku
Aku terus kan misi pencarian ku tadi..
Finally aku jumpa satu adik ni..
Dia buat kek cantik dan harga berpatututan
Tyme tu tak rasa lagi kek dia
Tapi bila dah rasa..
Pergh memang sedap..
Untuk birthday zaara tu aku pilih
Chocolate cream cookies cake..
Cake coklat dan di dalam nya ada kacang2 kot
Dan ditambah2 lagi cream yg rasa ais krim
The price is very2 reasonable..

Birthday party kali ni tak meriah langsung
Sebab?
Sebab celebrate kt Kuching
Kalo celebrate kat Sibu aku rasa lagi happening
Yelah..family banyak kat Sibu dan Sarikei
Ni Kuching..
Memang sendiri2 je la
Tapi mak aku masak jugak.
Mak masak bubur pedas, udang masak merah, daging masak hitam
Arghhh dah tak igt sbb dah berkurun2 nye crite..

Tanpa melengahkan masa baik layan gambar
Dari layan aku merapu..:p










p/s : Cantikkan kek Izaara Imani..

Kepada warga Kuching yang nak tempah birthday cake ke cake utk hntrn tunang ka..utk anniversary ke..Bolehlah terjah FB beliau :

Syarifah Aneesa Daud

Ok, tu je nak crita pasal birthday Izaara Imani kali ni...:)
Jap g aku update pulak pasal kawan aku kahwin..
Bye bye bye..!!

7 juta org yg syg saya:

eima said...

cANTIK KEK .... HEPI BELATED BESDAY ZARA

bella said...

HBD lzara

Mami Izaara Imani said...

thanks aunty2.. selamat berpuasa semua..

lama tak hupdate..:)

Mami Izaara Imani said...
This comment has been removed by the author.
permatamama said...

tahniah semoga menjadi anak yang soleh dan solehah

Aniey Yusoff said...

Hepi Belated birthday princess izaara...cantiknya kek dia..

Mami Izaara Imani said...

permatamama :
terima kasih aunty..in sha allah akan jd anak yg solehah kelak.amin

aniey yusoff :
thanks aunty..kek kena frozennn..fanatik giler kot..haishh anak2..hehehe